четвер, 15 грудня 2016 р.

Топ-менеджменту «Укрзалізниці» погрожують фізичною розправою

Сайт акціонерної компанії «Укрзалізниця» не працює через атаки хакерів, а топ-менеджменту компанії погрожують фізичною розправою.

«З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо в кадровій сфері. Нове керівництво зіткнулося з реальними загрозами (застосування) фізичної сили. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, в ці хвилини заблокована робота офіційного сайту «Укрзалізниці», — написав глава «Укрзалізниці» Войцех Балчун на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що загрози походять від конкретних осіб, афілійованих з чиновниками з високих владних кабінетів.

«Наша спроба навести порядок у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулася з жорсткою протидією старої системи», — написав Балчук, додавши при цьому, що в зв’язку із ситуацією, що склалася, він скасував відрядження до Відня, де повинна була відбутися зустріч з керівництвом австрійської залізниці.

Раніше повідомлялося, що підлеглі глави «Укрзалізниці» Войцеха Балчуна зливають свого незручного для корупціонерів шефа.

Наприкінці вересня глава правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун заявив про те, що має намір в 2016 році домогтися беззбиткової роботи залізничного монополіста, а в 2017 році — вивести компанію на прибуток. Але в 2016 році один за іншим скасовуються тендери на закупівлю вкрай необхідного обладнання через спроби їх сфальсифікувати.

Також керівники «дочок» ПАТ «Укрзалізниці» нерідко саботують і перекручують результати навіть прозоро проведених конкурсів.

У квітні 2016 року, відразу після свого призначення главою «Укрзалізниці», Балчун заявляв, що планує масові звільнення у відомстві.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B6%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%83-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%96-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D1%80/

Немає коментарів:

Дописати коментар