вівторок, 27 грудня 2016 р.

Напад на Польщу означатиме напад на США, — ЗМІ про американських військових у Польщі

З наступного року у Польщі буде розміщено військовий контингент армії США. Нині польські ЗМІ активно обговорюють цю подію. Польські журналісти відзначають, що присутність американських військових має істотне значення для спокою всередині держави.

Нещодавно генерал Ходжес повідомив, що частина військової техніки і спорядження американських солдатів вже на шляху до Польщі.  

Мета розміщення військового формування країни НАТО біля кордонів Росії доволі очевидна. Відзначається, що у цьому випадку поляки наслідують приклад Норвегії, яка теж намагається вберегти свої кордони від потенційних зазіхань зо боку Росії.

В обох випадках американські солдати є своєрідним гарантом: напад на них означатиме негайне втручання з боку США.  
ЗМІ також висловлюють переконання, що США не відмовиться від укріплення східних меж НАТО після приходу до влади в країні Дональда Трампа.

Барак Обама розпорядився про щорічне виділення 1 мільярду доларів на зміцнення східного флангу НАТО. Для того, щоб скасувати це рішення, знадобиться загальнонаціональна дискусія про те, чому не варто зміцнювати східний фланг НАТО, навіщо від цього потрібно відмовитися, а це завжди великий ризик. Я вважаю, що в найближчі 4 роки це рішення буде залишатися в силі», — пише кореспондент Павел Вронський.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%89%D1%83-%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%88/

Немає коментарів:

Дописати коментар