понеділок, 19 грудня 2016 р.

«ПриватБанк» націоналізують

Сьогодні вночі Кабмін заявив про своє рішення націоналізувати «ПриватБанк» — на «прохання» акціонерів і для забезпечення стабільної роботи фінустанови держава стає власником 100% акцій цього банку.

З ранку на своїй спільній прес-конференції глава мінфіну Олександр Данилюк і глава Нацбанку Валерія Гонтарєва запевнили, що клієнтам і роботі банку нічого не загрожує. Проте, схоже, не все так гладко і далеко не всі вірять владі.

Хоча наполегливі чутки про швидку націоналізацію найбільшого банку країни ходили весь минулий тиждень, сама новина справила ефект інформаційної бомби.

Першими відреагували представники менеджменту банку — Горохівський і Дубілет, які запевнивши, що «нічого не знали» і заявивши про постійні інформаційні атаки на «ПриватБанк».

У щирість сказаного не вірить блогер Іван Сіяк, назвавши позицію директорів банку «технологією корпоративних комунікацій».

А ось інший блогер Олександр Барабошко озвучив жарт про подарунок Святого Миколая для Петра Порошенка і побоюється відходу з банку Дмитра Дубілета і його ІТ-команди, які зробили з нього «топовий сервіс».

Багато хто позитивно оцінює роботу команди «ПриватБанку», але не Коломойського...
Журналіст Михайло Ткач зазначив, що літак екс-власника «ПриватБанку» вже полетів в Лондон і, мабуть, «два олігархи» зуміли домовитися.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96%D0%B7%D1%83%D1%8E%D1%82%D1%8C/

Немає коментарів:

Дописати коментар