субота, 17 грудня 2016 р.

Онищенко розповів, кого Порошенко готує на пост Президента України

Президент Петро Порошенко не сподівається, що він буде обраний на другий термін.

У зв’язку з цим він готує наступника в особі нинішнього генпрокурора Юрія Луценка.
Про це заявив нардеп-втікач Олександр Онищенко.

«Порошенка можуть змістити з крісла Президента вже навесні. Народ розуміє, що він не глава держави, а простий корупціонер і бізнесмен. Він все гребе під себе», — заявив Онищенко.

Разом з тим колишній народний обранець зазначив, що Порошенко дивиться на свій рейтинг і розуміє, що його шанси бути обраним на пост президента вдруге вкрай малі. У зв’язку з цим, каже Онищенко, Порошенко готує на свою посаду главу ГПУ Юрія Луценка.

«Порошенко йде по стопах Януковича. Однак Янукович домігся цього за п’ять років, Порошенко — за два роки», — додав нардеп, підкресливши, що Янукович знав, куди йому бігти з України, проте Порошенко не чекають ані в Росії, ані в Америці.

Як відомо, Олександр Онищенко розпочав справжню війну проти українського президента Петра Порошенка. Зокрема, Онищенко нібито передав американським спецслужбам компромат на українського лідера. За словами Онищенка, за дорученням Адміністрації Президента України він скуповував голоси в Раді на користь Порошенка. Після ряду зізнань Онищенка в Україні його звинуватили в державній зраді. Дані звинувачення додалися до звинувачень у фінансових зловживаннях.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D1%82/

Немає коментарів:

Дописати коментар