середа, 28 грудня 2016 р.

Як в Росії бачать майбутнє України

Російський аналітик, колишній чиновник адміністрації президента РФ Міхаіл Хазін пропонує два варіанти подальшого існування української державності: ліквідація декількох мільйонів нелояльних Росії українців або розчленування України. За його словами, Росія може застосувати різні сценарії.

«Далі все залежить від того, що ми хочемо. Ми хочемо зберегти Україну цілою, але лояльною Росії. Тоді потрібно повертати Донбас зі зміною керівництва в Києві... Далі починається контрпропаганда. Населення насправді не в захваті там. Так, там є, грубо кажучи, кілька мільйонів чоловік, яких не можна виправити. Ну їх потрібно частково ліквідувати, а частково — вигнати», — заявив він.

Другий варіант, на думку Хазіна, — це розчленування України.

«Картина повинна бути наступною. Новоросія, тобто вся територія від Харкова до Одеської області. Це може бути Запорізька, Дніпропетровська області, загалом все. Новоросія повинна увійти в Росію областями з повною денацифікацією, деукраїнізацією. З повною забороною використання українського шрифту, українських текстів, передач українською мовою, викладання українською. Коротше кажучи — повністю. А Київ і північна частина України від Сум до Києва, Чернігова і так далі повинні стати аграрною державою», — заявив він.
Він вважає, що у Києва не повинно бути армії і промисловості.

 «Так, при цьому там буде надлишкове населення. Надлишок населення нехай на Далекий Схід їде. Нам треба країну піднімати. А ось та частина, яка західна, західняки — чотири або п’ять областей. Їх просто потрібно віддати Польщі. Тобто всю бандерівщину потрібно вигнати туди і віддати полякам. Справа в тому, що згідно з розділом світу Польща теж йде до нас. Нам потрібно забезпечити лояльність Польщі і зайняти їх чимось», — пояснює Хазін.
Хазін в 1997-1998 роках був заступником начальника економічного управління президента Росії. Він є дійсним державним радником РФ III класу у відставці та членом експертної ради «Економіка і етика» при патріархові Московському і всієї Русі, а також членом громадської ради Федеральної служби по тарифах.

Коментар Глобал Аналітик. Останнім часом Росія посилила натиск на Україну на інформаційному фронті. Це і вояжі кремлівської емісарші Савченко з новим політпроектом від Суркова і виспівування на російських та українських вокзалах совєтського пісенного мотлоху і фейкові «звернення трудових колективів» до Порошенка з вимогою відновити «економічні зв’язки з Росією». Проте, як бачимо, в дійсності в Кремлі для України не готують нічого хорошого.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D1%8F%D0%BA-%D0%B2-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D1%97-%D0%B1%D0%B0%D1%87%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BD%D1%94-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8/

Немає коментарів:

Дописати коментар