понеділок, 26 грудня 2016 р.

Ветерани АТО заявили про початок економічної блокади так званих «ЛНР/ДНР»

Зокрема, на цьому наголосив Анатолій Виногродський, другий командир батальйону «Донбас», під час брифінгу, що блокада буде більш серйозна, ніж роками раніше.

«На відміну від першої блокади, ми готуємося більш серйозно, оскільки ми готуємося і до протистояння з боку влади, яка, на жаль, бере участь в торгівлі з терористами і окупантами. Ми готуємо матеріальну базу, тому що зараз ми громадська організація, готуємо людей. Якщо раніше ми робили п’ять дій і тільки один раз говорили, що робимо, то зараз ми будемо по всіх своїх діях заявляти», — зазначив він.

Ветерани підкреслили, що боротимуться, в першу чергу, проти контрабанди металу, лісу, алкоголю і сигарет. За їх словами, вони не мають наміру обмежувати місцевих жителів, які проносять продукти харчування.

«З терористами потрібно говорити силою, а не вмовляннями. Будемо на державному рівні домагатися, щоб туди не йшли електрика і вода. Це війна. Люди, які залишилися на окупованих територіях, нас зрозуміють», — про це під час брифінгу наголосив колишній в. о. начальника штабу батальйону «Айдар» Валентин Лихоліт.

За словами Лихоліта, боротьба з незаконними поставками вантажів на окуповані території буде також відбуватися в координації з місцевим населенням. «Усі шляхи нам відомі. Ми координуємо дії з місцевими жителями. Це бойова операція», — підкреслив він.

Нагадаємо, 16 грудня бійці добровольчих батальйонів оголосили терористам на Донбасі ультиматум з вимогою звільнення українських військових, які утримуються в полоні. Бойовики повинні почати обмін полоненими, або ж їх чекає економічна блокада.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BA-%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD/

Немає коментарів:

Дописати коментар