вівторок, 30 травня 2017 р.

Москва почала погрожувати через висилку з Молдови російських дипломатів

У зовнішньополітичному відомстві Російської Федерації прокоментували новину про висилку з Молдови п’ятьох представників російського посольства і заявили, що відповідні дії з боку Кремля не змусять себе чекати. Заяву відповідного характеру поширив заступник глави російського Міністерства закордонних справ Григорій Карасін.

«Безумовно, з нашого боку буде дана відповідь, і вона буде вкрай жорсткою. Але в який це буде формі, і якими стануть параметри цієї відповіді, ми ще подумаємо», — сказав російський високопоставлений чиновник. Більш того, Карасін підкреслив, що прийняте владою Молдови рішення є грубою провокацією і ударом по владі країни, особливо по іміджу глави молдавської держави Ігоря Додона, який прагне до нормалізації відносин з Російською Федерацією.

Слід нагадати, що у Молдові відразу п’ятеро працівників російського посольства отримали статус персон нон-грата. Кого саме було вислано і з якого приводу офіційної інформації не надходило. Сам же Додон подібне рішення назвав реалізацією «замовлення Заходу».


Немає коментарів:

Дописати коментар