субота, 27 травня 2017 р.

Дональд Трамп: Азербайджан — цінний партнер Сполучених Штатів Америки

Президент США Дональд Трамп привітав Президента Азербайджану Ільхама Алієва з Днем Республіки.

«Від імені народу Сполучених Штатів Америки вітаю Вас і азербайджанський народ з Днем Республіки — 28 травня», — йдеться у вітальному посланні Президента США, текст якого розміщений на офіційному сайті Президента АР.

«Азербайджан — цінний партнер Сполучених Штатів Америки. Ведучи спільними зусиллями боротьбу з тероризмом, ми працюємо для зміцнення глобальної безпеки. Ми поруч з азербайджанським народом і прихильні зміцненню відносин за допомогою діалогу в областях безпеки, економічного співробітництва та демократичних принципів.

Азербайджан — нове джерело енергії для Європи, і за довгострокове і успішне співробітництво в цій галузі ми вдячні Вам. Поряд зі здійснюваною Вами роботою по диверсифікації економіки, ми бажаємо налагодження нових корисних бізнес-контактів між нашими країнами. Сполучені Штати Америки, в той же час, рішуче підтримують рішення нагірно-карабахського конфлікту мирним шляхом.

Я вітаю Вас у зв’язку з цією значущою датою і з нетерпінням чекаю роботи з Вами як з нашим активним партнером в ім’я більш прекрасного майбутнього для наших країн і всього світу», — йдеться в посланні американського Президента.


Немає коментарів:

Дописати коментар