середа, 17 травня 2017 р.

Мер Львова стверджує, що якісь зловмисники не дають йому вивозити сміття

Заступників міського голови Львова викликали на допит в поліцію у зв’язку з тим, що сміття біля навчальних закладів міста так і не було прибрано.

П’ятьох чиновників Львівської міської ради викликали на допит в поліцію через сміттєвої проблеми в місті. Повістку отримала Галина Слічна, в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, а також глава Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк.

Також в поліцію для надання свідчень зобов’язали з’явитися главу Залізничної райадміністрації Надію Банах і заступника голови Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина. Чиновники повинні з’явитися до слідчого протягом сьогоднішнього дня, — середи, 17 травня.

«Як мені переказали проінформовані джерела, схема геніальна: спочатку блокують і не дають можливості вивозити сміття, а потім порушують кримінальні провадження за те, що сміття не вивезено. Сьогодні починають опитувати всіх членів комісії із надзвичайних ситуацій», — виправдовується Садовий.

На питання, що саме намагаються з’ясувати слідчі, А. Садовий відповів: «Вони нічого не пояснюють. Сьогодні зранку обвішали повістками всю міську раду, всіх членів комісії із надзвичайних ситуацій. Все керівництво міста займається чим? Ходить, дає покази. А коли працювати? Їх це не цікавить…».
Варто відзначити, що ситуація з вивезенням сміття так і не вирішилася. Біля шкіл та інших навчальних закладів сміття так і не було вивезене, в зв’язку з чим пропонується ввести карантин. Комісія техногенних катастроф також винесла це питання до порядку денного, а результати самого допиту будуть оприлюднені пізніше.


Немає коментарів:

Дописати коментар