середа, 24 травня 2017 р.

У «ЛНР» терористи винайшли новий спосіб «мобілізації» населення

У «ЛНР» винайшли новий спосіб «мобілізації» населення в ряди бойовиків, повідомили військові експерти групи «Інформаційний опір».

За даними ІС, одночасно в декількох містах і селищах, які знаходяться під контролем «ЛНР», в публічних місцях і на стінах громадських будівель з’явилися написи нібито проукраїнського змісту, які супроводжувалися нацистськими гаслами і символами. Відзначається, що дана символіка наноситься співробітниками і агентурою «МГБ».

В окремих випадках використовувалися листівки з великим шрифтом і такими ж гаслами і символікою.
«За задумом керівництва «МГБ ЛНР», дані заходи не тільки сприятимуть «посиленню пильності» місцевого населення, а й дозволять на хвилі громадського обурення діями «агентури київської хунти» підвищити кількість бажаючих вступити до лав бойовиків», — додали в групі.

При цьому, за даними експертів, такі дії відвернуть увагу жителів від соціально-економічних проблем в «ЛНР» і знизять градус протестних настроїв.

Нагадаємо, що російське окупаційне командування посилює заходи з недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з території терористичних організацій «ДНР» і «ЛНР» для комплектування підрозділів бойовиків призовниками з місцевого населення.



Немає коментарів:

Дописати коментар