середа, 17 травня 2017 р.

ЄС назвав крайні терміни для Польщі та Угорщини для прийому мігрантів

Країни, які не виконають свою квоту, потраплять під санкції.

Євросоюз назвав червень крайнім терміном для прийняття своєї квоти біженців Австрією, Польщею та Угорщиною. У червні Єврокомісія готова розпочати процес покарання порушників, які не виконали свої квоти, повідомляє DW.

Раніше повідомлялося, що Єврокомісія пригрозила штрафами країнам ЄС за неприйняття біженців.
Віце-президент Єврокомісії Франц Тиммерманс розкритикував країни ЄС за невиконання взятих обов’язків щодо розподілу біженців. Нагадаємо, що голова фракції СДПН у Бундестазі заявив, що Європейський Союз має «повернути собі контроль над міграційними процесами».

За його словами, Польща і Угорщина не прийняли жодного біженця і не виконали свої зобов’язання за схемою перерозподілу біженців в ЄС.

Аврамопулос додав, що Австрія в свою чергу лише пообіцяла перемістити в країну 50 мігрантів з Італії, однак не зробила цього.

Єврокомісія також піддала критиці Чехію за її млявість щодо виконання квот, вказує агентство Reuters.
Нагадаємо, у вересні 2015 року в ЄС прийняли рішення про перерозподіл серед країн-членів 120 тис. біженців, котрі прибувають до Італії та Греції. Цьому кроку противилися Чехія, Угорщина, Румунія і Словаччина. Зараз Угорщина і Словаччина намагаються у Європейському суді анулювати квоти.
Нагадаємо, що в ООН назвали головну причину міграції в світі. Зниження рівня продовольчої безпеки на 1% призводить до зростання кількості міжнародних мігрантів на 1,9%.

На думку політика, Туніс і Марокко повинні перетворитися з країн-транзитерів мігрантів в країни, що їх приймають, подібно до Туреччини.


Немає коментарів:

Дописати коментар