пʼятниця, 19 травня 2017 р.

Від українських санкцій «Яндекс» отримає збитків на 7 млрд рублів

Кожен українець, який відмовився від користування російськими соцмережами, завдає збитків економіці РФ.

Російська компанія «Яндекс» отримає збитки від українських санкцій у розмірі 7 млрд рублів.
Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» розповів керівник служби з питань інформаційної безпеки РНБО Валентин Петров.

«Яндекс» вже порахував свої збитки від санкцій — це 7 млрд рублів. Акції «Яндексу» впали на 1,3 млрд доларів за одну добу. Це все несплачені податки, не витрачені на оборону Російської Федерації, це згорнута програма «Армати», винищувачів п’ятого покоління, флоту і так далі», — сказав він.
Політик Дмитро Сіманський, у свою чергу, зазначив, що кожен українець, який відмовився від користування російськими соцмережами, завдає збитків економіці РФ.

«Кожна людина, яка не зайшла у «ВКонтакте» чи в «Одноклассники», або не скористалася поштою mail.ru — це людина, яка завдала збитків Росії. Рішення РНБО завдало дуже суттєвих збитків російському бізнесу, який контролюється Кремлем, і воює проти України», — сказав Сіманський.
Нагадаємо, 16 травня, російські соцмережі «ВКонтакте» і «Одноклассники» потрапили до списку юридичних осіб, щодо яких Україна ввела санкції.

Президент України затвердив рішення Ради національної безпеки і оборони про розширення списку фізичних та юридичних осіб, щодо яких введено санкції. Загалом, обмежувальні заходи стосуються 468 компаній. В указі пояснюється, що заборона діє на інтернет-провайдерів за «надання послуг доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів».

Президент Петро Порошенко зазначив, що  санкції, які були введені проти Росії, можуть бути переглянуті після повного виведення російських військ з території України.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85-%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%86%D1%96%D0%B9-%D1%8F%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BE%D1%82%D1%80/

Немає коментарів:

Дописати коментар