середа, 27 липня 2016 р.

Глава МВС Баварії: Висилка біженців не повинна бути табу

Баварська влада висловилася за посилення контролю на кордоні й висилку біженців-правопорушників в зону конфлікту. Прем’єр-міністр Баварії закликав посилити безпеку в країні.

Можливість висилки претендентів на притулок, які вчинили злочинні діяння на території ФРН, в країну, звідки вони прибули, навіть якщо там триває конфлікт, не повинно бути табу. Про це заявив глава МВС Баварії Йоахім Геррман (Joachim Herrmann) під час спільної прес-конференції з главою баварського уряду Горстом Зеєхофером (Horst Seehofer) і міністром юстиції федеральної землі Вінфрід Баусбахом (Winfried Bausbach).

Як приклад Геррман навів Афганістан, де є відносно безпечні для життя регіони. Повинно бути чітко встановлено, що депортація можлива тільки в певні зони країни, зазначив політик. За його словами, процедура висилки біженців, замішаних у злочинах, має бути прискореною, а її умови — єдині для усієї європейської спільноти.

Також глава МВС Баварії висловився за посилення контролю на кордонах Німеччини. На його думку, поліція повинна встановлювати особу біженця ще до того, як він в’їхав до країни. Мігрантів, у яких при собі немає документів, мусять затримувати до з’ясування особи, а не пускати в Європу.

Прем’єр-міністр Баварії Горст Зеехофер закликав владу ФРН до рішучих заходів для поліпшення внутрішньої безпеки. Він зазначив, що потрібно зробити все, що «в людських силах» для захисту громадян країни і жителів Баварії. За його словами, апарат безпеки в ФРН — потужний, але він поки не на тому рівні, коли можна сказати: цього достатньо для сьогоднішнього дня. «Мова йде про новий вимір терору, тероризм під впливом ісламізму. Ісламістський тероризм прибув до Німеччини», — заявив політик. Щоб протистояти цим викликам, необхідно займатися не тільки профілактикою, а й придушенням, уточнив глава уряду Баварії.

Вінфрід Баусбах висловив припущення, що стежити за можливими екстремістами дозволив би спеціальний електронний браслет на щиколотці. Також він запропонував довше зберігати дані, передані по каналах зв’язку.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b2%d1%81-%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1%96%d1%97-%d0%b2%d0%b8%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d1%96%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d1%86%d1%96%d0%b2-%d0%bd%d0%b5/

Немає коментарів:

Дописати коментар