середа, 20 липня 2016 р.

Оприлюднено основні версії вбивства Павла Шеремета

Попередньо слідство розглядає такі основні можливі причини вбивства журналіста Павла Шеремета, як професійна діяльність, неприязні стосунки і «російський слід». Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

«Безумовно, це спланований жорстокий злочин. Основні версії озвучені. Перш за все, це професійна діяльність журналіста», — цитує його Інтерфакс-Україна.

За словами Шкіряка, слідство не виключає і версію, пов’язану з неприязними стосунками журналіста з певними особами.

«Така версія завжди присутня, оскільки ми не можемо виключати нічого», — сказав Шкіряк.

Крім того, радник голови МВС підкреслив, що особисто він згоден зі своїм колегою, народним депутатом Антоном Геращенко в тому, що, безумовно, не можна виключати «російський слід» у цьому злочині.
«Виключати версію участі в цьому злочині (вибуху машини Шеремета) російських спецслужб ми не можемо», — додав Шкіряк.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув від вибуху в машині вранці 20 липня. Глава ГПУ Юрій Луценко назвав загибель Шеремета вбивством.

Пізніше в МВС уточнили, що в авто Шеремета спрацювала саморобна бомба.

Як пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» блогер Олег Пономар: «Сьогодні загинула людина, і це величезна трагедія для всієї родини, і на цьому не можна піаритися, але потрібно аналізувати».

За його словами, йде інформаційна війна, а загинув саме російський журналіст, і це громадянин воюючою з нами країни. «У випадковості та збіги не віриться», — пише Пономар.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bb%d1%8e%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%be-%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%bd%d1%96-%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%81%d1%96%d1%97-%d0%b2%d0%b1%d0%b8%d0%b2%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0/

Немає коментарів:

Дописати коментар