четвер, 21 липня 2016 р.

У район Світлодарської дуги прибули російські снайпери, — розвідка

Бойовики посилено озброюються. Росія продовжує перекидати на Донбас боєприпаси і живу силу.
Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Противник продовжує посилення і ротацію передових підрозділів, здійснює поповнення боєприпасів на напрямках:

Слов’янський. У район т.зв. Світлодарської дуги прибув підрозділ російських снайперів (12 військовослужбовців), на озброєнні якого перебувають 12,7 мм снайперські гвинтівки.

Донецький. З метою введення сил АТО в оману на рубежі Донецьк-Докучаєвськ противником застосовуються мобільні гучномовні станції ЗС-88 на базі БТР-80, які імітують звуки руху колон важкої техніки.

Новоайдарський. Через м. Луганськ в напрямку н.п. Ювілейне переміщено 10 вантажних автомобілів з боєприпасами і особовим складом.

Зафіксовано чергові факти прибуття особового складу, поставки озброєнь і військової техніки, матеріально-технічних засобів з території РФ в наступні населенні пункти:

Краснодон — 23 вантажні автомобілі;

Свердловськ — три вагони з боєприпасами (120 тонн), автобуси з особовим складом (200 осіб).

Макіївка — шість 122-мм самохідних артилерійських установок «Гвоздика» (повернулися на озброєння 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) після проведення капітального ремонту).
Жителі так званих «ДНР» та «ЛНР» більше не хочуть війни, а на російських бойовиків дивляться, як на ворогів, що руйнують їхні домівки та звичне життя.

«Люди (на тій стороні) не хочуть цієї війни, на нас, на «солдатів» дивляться, як на звірів, п’ятнадцятирічна дівчинка таким поглядом дивиться на тебе! Мені ця війна не потрібна», — розповів журналістові Андрію Цаплієнку полонений російський солдат Алєксандр.

«Там воювати ніхто не хоче, там діти по вісімнадцять, по дев’ятнадцять років, які ніколи зброї не тримали в руках, хто воюватиме? Більшість молодих там через гроші, тому що треба ж утримувати сім’ю», — сказав російський військовий, зазначивши, що наступ з боку «ДНР» та «ЛНР» навряд чи буде.

Полонений також зазначив, що російські військові на стороні терористів так званих «ДНР» і «ЛНР» насправді не хочуть воювати, проте беруть участь в бойових діях для того, щоб прогодувати свої сім’ї.

«П’ять тисяч гривень на місяць це хіба великі гроші? Ціни такі ж, як в Росії, нічим не відрізняються, часом навіть дорожче, ніж у нас!», — підкреслив росіянин.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d1%83-%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%be%d0%bd-%d1%81%d0%b2%d1%96%d1%82%d0%bb%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d1%97-%d0%b4%d1%83%d0%b3%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b1%d1%83%d0%bb%d0%b8-%d1%80/

Немає коментарів:

Дописати коментар