пʼятниця, 29 липня 2016 р.

Путін намагається заховати Крим від цивілізованого світу — дипломат

Причиною ліквідації так званого Кримського федерального округу є нездатність місцевих «чиновників» керувати півостровом, а також такими діями Москва намагається «заховати» окуповану територію.

Про це заявив екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко, передає Радіо Свобода.

«Тут є дві площини — внутрішня і зовнішня. Внутрішня говорить про те, що ті покидьки, які залишилися в Криму керувати після анексії, довели свою тотальну нездатність взагалі чимось керувати. Плюс корупція, розкрадання коштів... Вони вже, напевно, довели до кипіння деяких товаришів у Москві, і ті вирішили, що цьому треба покласти край. А друга частина, зовнішня — це слабка спроба Москви кудись «сховати» Крим і розчинити його в чомусь ширшому. Мовляв, всі вимагають повернення Криму, а тепер немає такого поняття, як Крим, є частина якогось федерального округу», — пояснив Огризко.

Він додав, що таке рішення Кремля «нічого реального дати не може», адже цивілізовані країни світу вважають Крим українською територією і ніколи не визнають його анексії.

Як повідомляли ЗМІ, президент Росії Путін підписав указ, згідно з яким Крим позбавляється статусу «федерального округу» і входить до складу Південного федерального округу Російської Федерації.
Український публіцист і журналіст Костянтин Скоркін вважає, що указ президента РФ Путіна про включення анексованого Криму до складу Південного федерального округу Росії — це кінець так званої «російської весни».

Про це він написав у себе в «Фейсбуці».

«Приєднання Криму до Південного федерального округу — це великий удар по всій міфології «російської весни». Історія остаточно перестає бути замутненою темами «підйому національної самосвідомості російського народу», «широкої самодіяльності народних мас», «народжених революцією вождів-самородків», — пише Скоркін.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%bf%d1%83%d1%82%d1%96%d0%bd-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d1%94%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-%d0%b7%d0%b0%d1%85%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bc-%d0%b2%d1%96%d0%b4-%d1%86/

Немає коментарів:

Дописати коментар