субота, 23 липня 2016 р.

Кремль відкрито погрожує Європі терактами

На тлі стрілянини в торговому центрі Мюнхена, в результаті якої було вбито 8 осіб і велике число отримали поранення, Кремль практично у відкритій формі пригрозив Німеччини, Франції, Бельгії та іншим країнам Європи «новими терактами» і тут же висунув вимогу, щоб запобігти цим терактам.

Про це пише Кавказ-Центр.

Кремлівський політолог Марков, відомий тим, що озвучує вимоги і погрози путінського режиму, в абсолютно нахабній і неприхованій формі дав зрозуміти, що за всіма останніми атаками в Європі фігурує саме Росія.
На своїй сторінці в «Фейсбуці» Марков опублікував вимоги Кремля до країн Європи, які вони повинні виконати, щоб атаки припинилися.

Марков написав наступне:

«Франція ніяк серйозно не змінила свою політику після серії терактів в Парижі. І Бельгія ніяк не замінить. Думаю, вже в цьому році ІД проведе ще серію терактів в якійсь європейській столиці. Найбільш ймовірно, на жаль, Берлін. Росія і Німеччина повинні терміново налагодити співпрацю для запобігання терактам в Берліні, щоб не допустити їх».

В іншому пасажі Марков ще більш конкретніший:

«Провина Меркель і Олланда в тому, що вони відмовляються співпрацювати з Росією і витрачають енергію, час і гроші країн НАТО і Росії на боротьбу один з одним...

Підтримали захоплення влади терористами в Києві і легалізацію неонацистських банд. У результаті потік зброї і безпринципного політичного криміналу хлинув до Європи...

...Допомагають терористам в Сирії та Україні. Тому терористи вбивають їх громадян. Громадяни повинні відправити Меркель і Олланда у відставку.

Тому теракти джихадистів в Європі це трагічна неминучість».

Зазначимо у зв’язку з цим, що на думку багатьох аналітиків за атаками на країни Європи стоїть саме Москва, яка діє під чужим прапором. Таку ж тактику Кремль використовує в кіберпросторі, нападаючи на важливі об’єкти в США і Європі від імені ІД.

Нагадаємо також, що за даними німецьких спецслужб Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Німеччині, використовуючи фактор напливу біженців, організовуючи масові заворушення в країні, фінансуючи праворадикальні угруповання, поширюючи масовану дезінформаційну компанію в ЗМІ».
Росія веде проти країн західного альянсу масштабну гібридну війну з використанням усіх наявних у неї сил і засобів.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%bb%d1%8c-%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b6%d1%83%d1%94-%d1%94%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d1%96-%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0/

Немає коментарів:

Дописати коментар