середа, 27 липня 2016 р.

Учасники «хресної ходи» намагались пронести металеві труби і ножі

Серед віруючих, які організували «ходу», виявлено провокаторів. В їх особистих речах поліція знайшла заборонені предмети.

Учасники «хресної ходи» в Києві намагалися пронести на Європейську площу небезпечні знаряддя у вигляді металевих труб і ножів.

Віруючих привезли в центр Києва на автобусах. Близько 20 транспортних засобів стоять уздовж тротуару на Хрещатику. Щоб потрапити на Європейську площу учасники «хресної ходи» повинні пройти через металеві рамки і пред’явити документ, що засвідчує особу. При огляді особистих речей у прихожан знаходили холодну зброю, яку просили залишити за огородженою територією.

Раніше ЗМІ писали про те, як в Києві зустрічають «хресну ходу». На сходи Українського дому вийшло троє чоловіків, які тримають в руках плакати з написами «П’ята колона» і «Раби, підніжки, грязь Москви».

Ситуацію прокоментував архиєпископ-емерит УГКЦ блаженніший Любомир: «Цю «хресну ходу» проголосила і організовує «українська» православна церква (московського патріархату), а московський патріархат поблагословив агресію Росії на Україну. І тому бракує довір’я. Чи вони справді моляться, за що вони моляться? Чи моляться, аби Росія припинила агресію? Чи моляться, аби російські війська та їхні підопічні забралися з України? Не зрозуміло, за що моляться…

Якщо б, скажімо, ті, хто йдуть, починаючи від самого митрополита Онуфрія і всіх єпископів, сказали: ми абсолютно відкидаємо, як повну несправедливість супроти українського народу, всяку агресію і домагаємося, аби Кремль і всі люди, які за це відповідають, перестали робити зло. І мусимо зробити відповідну декларацію і її дотримуватися. Бо знаєте, дуже гарно сказати: молюся за мир. Наприклад, я молюся за мир, але кулаком даю тобі в ніс.

Мені це все виглядає як підла хитрість. Це цинізм, гірше від якого годі щось уявити».
http://www.global-analityk.com/noviny/%d1%83%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%b8-%d1%85%d1%80%d0%b5%d1%81%d0%bd%d0%be%d1%97-%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%8c-%d0%bf/

Немає коментарів:

Дописати коментар