вівторок, 19 липня 2016 р.

У Фінляндії мігранти ґвалтують неповнолітніх школярок прямо на вулицях



Євросоюз всіляко намагається контролювати ситуацію з біженцями з країн Близького Сходу та Африки, однак від правди не втечеш — Європу просто захлиснула хвиля розбоїв, грабежів, жорстоких зґвалтувань.

Так, в Фінляндії МВС розслідує десять справ про зґвалтування громадян. По всіх справах підозрюваними в скоєнні розбоїв і нападів проходять мігранти», — повідомляє преса.

ЗМІ часто пишуть про те, що біля центру з прийому біженців мігранти б’ють європейців, ґвалтують їхніх неповнолітніх дітей, однак поліція спеціально приховує національність злочинців, щоб уникнути погромів.

Біженці з Близького Сходу знову опинилися в центрі гучного скандалу. На цей раз вони напали на неповнолітню школярку прямо на вулиці в Фінляндії. Двоє чоловіків побили дівчину, намагаючись її зґвалтувати. Після цього постраждалу терміново госпіталізували.

Після нападу на дівчину стався ще один подібний випадок. Троє біженців в стані алкогольного сп’яніння намагалися зґвалтувати ще одну місцеву школярку.

При цьому поліція не повідомляє, звідки прибули біженці, щоб не викликати їх утиски з боку місцевого населення.

На території табору, де містяться переселенці з Афганістану, Пакистану, Сирії, Лівії дуже багато молодих чоловіків, які постійно заявляють про те, що їм дуже нудно, вони хочуть щодня отримувати триразове харчування і навіть кишенькові гроші.

«Насправді південні чоловіки їх (європейських жінок — Глобал Аналітик) приваблюють своїм здоров’ям, місцеві чоловіки — дохляки, нічого не можуть, бояться. Вони навіть не б’ються, якщо їх штовхнути на вулиці, хоча їх може йти відразу кілька, а ти один», — заявив біженець з Іраку.

«На сьогоднішній день випадків сексуального насильства біженцями над місцевим населенням не один, не два і не три», — заявила начальник канцелярії фінської поліції Пяйві Нерген. Вона також визнала той факт, що поліція, щоб не шокувати місцевих жителів, приховує подібні випадки від журналістів.

В іншому місті — Кемпеле, де також сконцентровано багато біженців, вибухнуло декілька гучних скандалів. Там біженці-підлітки жорстоко зґвалтували 12-річну дівчинку. На наступний день в одній з квартир міста Райсіо 19-річний переселенець з Іраку зґвалтував 14-річну школярку.



Немає коментарів:

Дописати коментар