понеділок, 18 липня 2016 р.

Кум Путіна може отримати звинувачення в сепаратизмі

Генеральний прокурор України Юрій Луценко переконує: якщо в правоохоронців будуть прямі докази причетності одіозного політика, кума Путіна Віктора Медведчука до сепаратизму, то ніхто не побоїться висунути йому відповідні обвинувачення.

Про це Луценко заявив на прес-конференції в Івано-Франківську, представляючи нового прокурора цієї прикарпатської області, пише на своїй сторінці у «Фейсбуці» речниця генпрокурора Лариса Сарган.

За словами Луценка, останнім часом надходить інформація про те, що «одіозний пан Медведчук зі своїм «Українським вибором» розпочав роботу по реєстрації в Міністерстві юстиції з осередками в кожній області організації, які називаються по-різному, але сходяться в одному — це так звані територіальні громади».

«Вони відверто закликають не сплачувати податки Українській державі, а платити податки виключно цим самозваним громадам», — наголосив генпрокурор.

Луценко також розповів, що він ініціював нараду з силовиками у Президента України з цього питання та запевнив, що Служба безпеки «заблокувала подальше розповзання цієї гангрени в Україні». Зокрема, у Хмельницькому, де один із таких підрозділів був зареєстрований, громадянка, яка оголосила себе керівником цієї територіальної громади, почала збирати податки у підприємців. За словами Луценка, відповідна особа вже затримана.

«Якщо будуть прямі покази на «славнозвісного» пана Медведчука, то ніхто не побоїться пред’явити йому відповідні обвинувачення», — підкреслив генпрокурор.

http://www.global-analityk.com/noviny/%d0%ba%d1%83%d0%bc-%d0%bf%d1%83%d1%82%d1%96%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5-%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%bd%d0%bd/

Немає коментарів:

Дописати коментар