субота, 18 червня 2016 р.

Суд в Кельні видав ордери на арешт п’яти російських футбольних фанатів



Росіянам закидають групове нанесення небезпечних тілесних ушкоджень. Ще один затриманий громадянин РФ був відпущений, оскільки підозри щодо нього не підтвердилися.

Суд в Кельні видав ордери на арешт п’яти російських футбольних уболівальників, затриманих місцевою поліцією 16 червня. Про це повідомив прес-секретар кельнської поліції Вольфганг Бальдес (Wolfgang Baldes). Росіянам, які будуть поміщені в слідчу в’язницю, ставлять в провину групове нанесення небезпечних тілесних ушкоджень туристам з Іспанії. Ще один громадянин РФ, затриманий разом з ними, був відпущений на свободу, бо підозри щодо нього не підтвердилися.

Як розповів Вольфганг Бальдес, правоохоронці змогли швидко виявити і затримати російських хуліганів тому, що правопорушення сталося на площі біля Кельнського собору. Після заворушень, влаштованих тут в новорічну ніч вихідцями з арабських країн, територію між собором і головним залізничним вокзалом Кельна охороняють посилені наряди поліції, в тому числі переодягнені в цивільне. Одного з них, за словами прес-секретаря, спочатку і спробували спровокувати хулігани. Викликані ним поліцейські затримали фанатів.

Вольфганг Бальдес підкреслив, що поліція готова рішуче припиняти дії футбольних хуліганів, незалежно від країни їх походження. Для контролю за пересуванням футбольних фанатів поліція Кельна координує свою роботу з колегами, котрі служать в аеропорту Кельн-Бонн, а також іншими правоохоронними структурами.

Немає коментарів:

Дописати коментар