середа, 29 червня 2016 р.

Турецькі серіали сприятимуть розвитку туризму в Азербайджані

Керуючий директор туристичного представництва Азербайджану в Туреччині Нурлан Чакмак повідомила про розробку проекту, згідно з яким частину турецьких серіалів буде знято в Азербайджані.

За її словами, турецькі серіали нині відомі в багатьох країнах, що служить популяризації Туреччини в усьому світі.

«Думаю, що глядачі, ознайомившись з реаліями Азербайджану, також захочуть відвідати республіку, і тим самим збільшиться потік туристів до регіону», — сказала Чакмак, зазначивши, що очолюване нею туристичне представництво було відкрито п’ять років тому.

Вона нагадала, що турпредставництва Азербайджану діють також в Німеччині, Росії та Дубаї.

Говорячи про проекти з розвитку туризму в своїй країні, Чакмак поділилася планами щодо організації фестивалю турецьких фільмів в Азербайджані.

За словами Чакмак, під керівництвом президента Ільхама Алієва для розвитку туризму в Азербайджані зроблено важливі кроки.

«Громадяни 12 країн, в тому числі Туреччини, отримують візи прямо на кордоні, що грає важливу роль в зростанні потоку туристів в Азербайджан», — зазначила Чакмак.

«Минулого тижня президент Ільхам Алієв підписав указ про перехід на систему електронних віз. Завдяки новим правилам, візу можна отримати через Інтернет протягом трьох днів, і потім відправитися в Азербайджан. Це теж є важливим кроком для розвитку туризму», — резюмувала вона.

http://www.fort-europe.org/?p=393

Немає коментарів:

Дописати коментар