понеділок, 20 червня 2016 р.

Жителі окупованої Горлівки побили трьох бойовиків



Місцеве населення окупованих бойовиками міст почало чинити опір терористам, які обстрілюють їх будинки.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

За інформацією штабу, кілька днів тому жителі Калинівського району окупованої Горлівки провели профілактичну бесіду з бойовиками, які навмисно обстрілювали сили АТО, щоб спровокувати у відповідь вогонь. У результаті «бесіди» троє бойовиків отримали важкі травми, на жаль, сумісні з життям.

А місцеві жителі селища Південний (Стара колонія) міста Докучаєвська Донецької області після невдалого обговорення на місцевому рівні підготували і направили на адресу ватажка «ДНР» Захарченка відкритого листа. У ньому місцеве населення ультимативно вимагає припинити практику облаштування своїх артилерійських позицій для обстрілів сил АТО в житлових кварталах мікрорайону.

Тенденція до зародження на тимчасово окупованих територях народного спротиву незаконним збройним формуванням набирає обертів. Очевидно, що скоро «рятівників Донбасу від хунти» і «прихильників руского міра» дедалі частіше будуть знаходити в придорожніх канавах Донбасу.

Раніше повідомлялося, що проросійські бойовики на Донбасі використовують при обстрілі тактику «живого щита», прикриваючись цивільним населенням і навіть спостерігачами ОБСЄ.

Немає коментарів:

Дописати коментар