субота, 18 червня 2016 р.

Російські війська зазнали втрат на Донбасі



За останні два дні окупаційні війська РФ втратили щонайменше 14 осіб убитими і пораненими.
Про це повідомили в Головному управління розвідки Міністерства оборони України.

«Зафіксовані чергові втрати особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 17 червня до лікарні №1 і №2 н.п. Макіївка з району н.п. Ясинувата було доставлено шістьох поранених військовослужбовців 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) і 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) 1 АК, 18 червня загинули п’ятеро і було поранено троє військовослужбовців 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК, а також 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК», — йдеться в повідомленні.

«З метою приховування загибелі прапорщика Кліпного Ігоря Анатолійовича, 14.06.70 р.н., командуванням 3 ОМСБР прийнято рішення про звільнення даного військовослужбовця з військової частини вчорашнім числом, а також оформлення його як цивільну особу в лікарні н.п. Горлівка», — повідомила розвідка.

Тим часом 
СБУ затримала в Харкові співробітника Генконсульства Росії. Російський дипломат підозрюється в дачі хабара співробітникам правоохоронних органів України.
Спецслужби стверджують, що дипломат пропонував 400 доларів за видачу посвідчення водія для себе і ще одного представника консульської служби.

Як зазначає СБУ, після затримання він представився співробітником Генерального консульства Росії в Харкові й пред’явив співробітникам правоохоронних органів дипломатичний паспорт і акредитаційну картку.

Оскільки затриманий має дипломатичний імунітет, він був відпущений, вказує СБУ. Тепер вирішується питання про оголошення росіянина персоною non grata. Ім’я дипломата не називається.

СБУ також опублікувала відео, на якому спочатку видно двоє чоловіків, які передають один одному якийсь конверт, а потім один з цих чоловіків у супроводі людей у ​​формі.

СБУ повідомила, що буде протидіяти спецслужбам Росії в прагненні корумпувати правоохоронні органи України.

Немає коментарів:

Дописати коментар