середа, 29 червня 2016 р.

Російське командування поширює чутки про наступ сил АТО на Донбасі

Російське військове командування поширює дезінформацію серед населення Донбасу про діяльність сил АТО.

Бойовики поширюють чутки про те, що наступ Збройних сил України на окупованій території Донбасу розпочнеться 7-10 липня. У зв’язку з цим російське військове командування активізувало проведення акцій цілеспрямованої дезінформації населення про діяльність сил АТО.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони Facebook.

«З огляду на зростання невдоволення серед місцевих жителів тимчасово окупованих територій Сходу України присутністю і діями російських окупаційних військ, російське військове командування активізувало проведення акцій цілеспрямованої дезінформації населення про діяльність сил АТО», — йдеться в повідомленні ГУР.

25-28 червня ц.р. військовослужбовцями Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, Росія) Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ, за сприяння офіцерів по роботі з особовим складом 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1-ї АК (Донецьк) ЗС РФ, серед місцевого населення Горлівки та прилеглих населених пунктів навмисно поширювалася дезінформація щодо можливого проведення силами АТО бойових дій наступального характеру на території Донецької області 7-10 липня ц.р.

У той же час аналогічні заходи цілеспрямованої дезінформації місцевого населення тимчасово окупованих районів Луганської області проводяться російськими військовослужбовцями Центру інформаційного протиборства за сприяння офіцерів по роботі з особовим складом 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2-ї АК (Луганськ) ЗС РФ», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше військовий експерт Дмитро Тимчук відзначав, що в 1-му АК «ДНР» поширюється інформація про «підготовку українським командуванням провокацій на Донецькому і Маріупольському напрямах».

http://www.global-analityk.com/noviny/%d1%80%d0%be%d1%81%d1%96%d0%b9%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%88%d0%b8%d1%80%d1%8e%d1%94-%d1%87%d1%83%d1%82%d0%ba/

Немає коментарів:

Дописати коментар