вівторок, 25 квітня 2017 р.

У РФ солдати-вимагачі відкрили стрілянину по спецназу

Затримання військовослужбовців, підозрюваних у вимаганні грошей у товаришів по службі в мотострілецькій бригаді під Уссурійськом, закінчилося стріляниною, повідомляє defence.ru.
За попередніми даними, озброєні строковики чинили опір і відкрили стрілянину по спецназу. У ході перестрілки один із солдатів отримав поранення і був госпіталізований.

Співробітники спецслужб виїхали на затримання в військову частину в селищі Сергіївка після отримання інформації про те, що група уродженців Кавказу, в яку входили солдати строкової служби, контрактники та демобілізовані, обклала даниною інших військовослужбовців, включаючи офіцерів.

Оскільки правоохоронці мали інформацію про те, що вимагачі озброєні, на їх затримання вирушили сили спецназу. Під час захоплення на території частини підозрювані відкрили стрілянину по силовикам, які також відповіли їм вогнем. У результаті нетривалої перестрілки один з вимагачів був поранений, а його подільники здалися.

За словами одного з військовослужбовців частини, вимагачі носили зброю і проживали не в казармах, а в офіцерських квартирах на території частини. Під час обшуків в оселях було виявлено велику кількість стільникових телефонів і планшетів, які були відібрані в інших військовослужбовців частини. Також правоохоронці вилучили безліч боргових розписок з великими сумами, які потерпілі повинні були віддавати здирникам.


Немає коментарів:

Дописати коментар