субота, 15 квітня 2017 р.

На кладовищі під Донецьком з’явилися десятки свіжих безіменних могил

Під окупованим російськими військами Донецьком на кладовищі з’явилися десятки свіжих могил. Про це повідомив радник Президента України Юрій Бірюков.

«Дивні події відбуваються на кладовищі міста Моспіно, що входить в Донецьку агломерацію. За останні 10 днів березня на цвинтарі нарахували 83 свіжих безіменних горбків. Це просто якесь Поле чудес в Країні дурнів, не інакше», — написав він.

Відзначимо, раніше один з ватажків бойовиків Олександр Ходаковський заявив, що підрозділи терористів щодня втрачають до 50 осіб. Серед них є як вбиті з пораненими, так і ті, хто звільнився.

«Ви знаєте статистику наших втрат у вигляді безповоротно вибулих з різних причин з воюючих, в першу чергу, підрозділів? Мінімум п’ятдесят чоловік в день. Увімкніть мізки і підрахуйте, шановні кроти: п’ятдесят на десять — п’ять сотень, п’ятдесят на тридцять — півтори тисячі... За місяць півтори тисячі по двом корпусам. Я думаю, ви приблизно уявляєте собі кількість бійців, які знаходяться на передовій, і зможете провести ще одне нехитре обчислення, розділивши приблизну суму на кількість тих, що вибули за місяць, щоб зрозуміти, скільки ми ще протримаємося», — зазначив він.


Немає коментарів:

Дописати коментар