субота, 15 квітня 2017 р.

Британська розвідка візьметься за Росію

Центр урядового зв’язку Великої Британії та служба контррозвідки МІ5 проводять набір кадрів, які володіють російською мовою та знають Російську Федерацію як державу. Про це на власному сайті повідомляє Центр урядового зв’язку ВБ.

«Якщо ви володієте російською мовою, то ви можете відкрити для себе захоплюючу кар’єру у британській розвідці. Якщо ви вступите до лав розвідки Великої Британії, то саме ви можете зіграти ключову роль у захисті інтересів нашої країни», — зазначається у повідомленні. У той самий час британські спецслужби заявляють, що шукають лінгвістів, «роль яких буде виходити набагато далі за межі перекладів та розшифровок».

«Вакансія вимагає від вас знання не лише мови, але і знання культури, традицій, політики, історії та ідеології для того, щоб повністю розуміти початкову ідею. Якщо ви здатні на таку роботу, то ви можете допомогти Центру урядового зв’язку та МІ5 зробити правильний вибір та забезпечити національну безпеку», — додали у оголошенні.

Також у повідомленні зазначили, що МІ5 займається питанням внутрішньої безпеки, а лінгвісти допомагають виявляти шпигунів та терористів.


Немає коментарів:

Дописати коментар