вівторок, 17 травня 2016 р.

У Roshen спростували наявність покупця на Липецьку фабрику

У компанії повідомили, що російська фабрика «Слов’янка» цікавилася активами близько року тому, але далі інтересу справа не дійшла.

У кондитерській корпорації Roshen спростували поширену в ЗМІ інформацію про наявність покупця на російські активи. Як повідомили у прес-службі корпорації у відповідь на офіційний запит, ця інформація не відповідає дійсності. «Це неправда. «Слов’янка» цікавилася нашою фабрикою в Росії ще рік тому. Але угода не відбулася», — повідомили в компанії.

Наскільки відомо, російські активи Roshen дійсно готуються до продажу, і, за словами одного з топ-менеджерів корпорації, недавно навіть був покупець. «Однак він передумав, угода зірвалася», — розповідає менеджер. Раніше про те, що на Липецьку фабрику був покупець, говорили і партнери інвестиційної компанії ICU.

Цієї зими під час інтерв’ю генеральний директор корпорації В’ячеслав Москалевський розповідав, що російські активи виставлені на продаж і оцінюються в $200 млн. Однак здійснення задуманого, за словами Москалевського, заважають конкуренти. «Там два фактора. Є Путін — великий стратег, і є бандити з групи «Гута» (до її складу входить корпорація «Об’єднані кондитери», основний конкурент Roshen в РФ. – Глобал Аналітик), які під прикриттям намагаються наші активи відібрати», — розповів Москалевський.

Нагадаємо, російська газета «Комерсант» опублікувала замітку про те, що ймовірним покупцем липецької кондитерської фабрики Roshen президента України Петра Порошенка може стати російський холдинг «Слов’янка». За даними видання, вартість активів знижена до $100 млн.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D1%83-roshen-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D0%BF%D1%86%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB/

Немає коментарів:

Дописати коментар