пʼятниця, 20 травня 2016 р.

Тимчук розповів про «три сорти» російсько-терористичного війська



Народний депутат і координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук заявляє про величезну кількість проросійських найманців на Донбасі, які висловлюють невдоволення командуванням з Росії.

Повідомляється, що одночасно в декількох частинах і підрозділах «1-го АК ДНР» місцеві бойовики виступають проти використання себе в провокаціях проти ЗС України як «гарматного м’яса».

Про це координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.
«Місцевих бойовиків не влаштовує практика, яка реалізується російським командуванням на ряді ділянок фронту, а саме, побудова бойових порядків російсько-терористичних військ у вигляді «листкового пирога»: безпосередньо до лінії фронту висуваються і ведуть бойові дії підрозділи, укомплектовані місцевими бойовиками з низьким рівнем бойової підготовки, а також тими найманцями, які проштрафилися (по суті — «гарматним м’ясом»)», — відзначає він.

За словами військового експерта, друга лінія складається з підготовлених місцевих бойовиків, яким високий рівень підготовки забезпечили російські інструктори, і російських найманців, які пройшли підготовку на території РФ.

«І тільки в третій лінії розташовуються підрозділи ЗС РФ», — резюмував Тимчук.

Немає коментарів:

Дописати коментар