субота, 14 травня 2016 р.

На Донбасі активізувалися російські окупаційні війська та сепаратисти

Командування ЗС РФ провело ротацію і посилення передових підрозділів на декількох напрямках на Донбасі. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Відзначається, що триває перекидання озброєння, військової техніки, пально-мастильних матеріалів та боєприпасів з території РФ. 12 травня на Новоазовський напрямок переміщено три бронеавтомобіля «Тигр», паливозаправник і два вантажних автомобіля з боєприпасами, розповіли в розвідці.

Раніше стало відомо, що в окупантів зафіксовані втрати особового складу. Зокрема це члени диверсійно-розвідувальних груп з 1-г армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ. Як уточнили в розвідці, 12 травня в міську лікарню №1 м Макіївка доставлено трьох загиблих і трьох поранених, а в Донецьку обласну клінічну лікарню Калініна — чотирьох загиблих і трьох поранених військовослужбовців 1-го АК.

Тим часом проросійські терористи на восьми БМП висадилися під Луганським, де почали розстрілювати позиції українських військовослужбовців. Про це йдеться в інформації, яка з’явилася в соцмережах.

Відзначається, що бандити обстрілюють ЗСУ під Луганським з чотирьох вогневих точок. Для обстрілу вздовж Світлодарської дуги бойовики задіюють стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети. При цьому вони використовують заборонену угодами техніку — вже двічі протягом доби для обстрілу було задіяно танки. З повідомлення прес-центру АТО зрозуміло, що ситуація залишається вкрай напруженою.

«Бойовики продовжують обстрілювати позиції українських підрозділів на різних ділянках лінії розмежування. З початку доби зафіксовано 9 випадків застосування противником зброї. Більшість з них вночі і на світанку», — йдеться в повідомленні прес-центру. У цілому ж, в денний час активність ворога падає. Однак під Новотроїцьким працювали ворожі снайпери, а під Авдіївкою стріляли просто з протитанкових гранатометів, розповіли у прес-центрі.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%81%D1%96-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D1%96%D0%B7%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%8F-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D1%96/

Немає коментарів:

Дописати коментар