субота, 28 травня 2016 р.

Азербайджан хоче налагодити співпрацю з Кіровоградом

Кіровоградський міський голова Андрій Райкович провів зустріч з головою Міжнародного Альянсу «Азербайджан – Україна» Ельмаром Мамедовим.
Про це повідомляється на сайті Кіровоградської міськради.

Іноземний гість поділився враженнями від екскурсії містом.

«Я вперше у вас в Кіровограді. Приїхав вночі, і перше, що зустрів на дорогах міста — машини, які прибирали дороги. Був приємно здивований — Кіровоград дуже гарний і чистий, — зауважив Ельмар Мамедов. — Нам місто дуже сподобалося».

Також голова Альянсу відзначив, що Україна завжди була стратегічним партнером Азербайджану. Ділові кола країни Закавказзя готові співпрацювати і далі, а ще планують налагодити співробітництво з Кіровоградом. Тож на зустрічі говорили переважно про перспективи такої співпраці та про реалізацію перспективних інвестиційних проектів.

«Ми — аграрна область і нас, у першу чергу, цікавить переробка вирощеної сільськогосподарської продукції. Ми готові представити інвестиційні проекти, і вести перемовини з представниками бізнесу, аби реалізувати такі інвестиційні проекти в нашому місті», — наголосив міський голова Андрій Райкович.

По завершенню ділової частини розмови Ельмар Мамедов вручив Андрію Райковичу орден Дружби, від Міжнародного Альянсу «Азербайджан – Україна», натомість міський голова подарував гостям на згадку про Кіровоград пам’ятні сувеніри за мотивами картин з видами міста відомого кіровоградського художника Андрія Ліпатова.

 http://www.fort-europe.org/?p=240

Немає коментарів:

Дописати коментар