понеділок, 23 травня 2016 р.

У Броварах намагалися вбити главу фракції «Свобода»

Вчора, 22 травня, в Броварах Київської області скоєно замах на главу фракції ВО «Свобода» у міськраді Олега Шевчука. Про це сьогодні повідомив директор центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрій Сиротюк. За словами Сиротюка, напад має відношення до діяльності мера Броварів Ігоря Сапожка. Він розповів, що за Шевчуком стежила група людей, серед яких був секретар міськради Олексій Здоровець.

«Група невідомих, серед яких було помічено тушку-перебіжчика секретаря міськради Олексія Здоровця, стежили за свободівцем. А вчора вчинили збройний напад на Олега та його дружину в публічному місці. Лише завдяки випадковому збігу обставин бандиту не вдалося реалізувати свій намір до кінця», — написав Юрій Сиротюк.
 «Свобода» вимагатиме швидкого й публічного розслідування цієї справи, арешту Здоровця, політичної відповідальності міського голови, — заявив свободівець.

Сиротюк також нагадав, що Шевчук є добровольцем «Карпатської Січі».

«Учора ввечері лідер броварської фракції ВО «Свобода» відпочивав у кафе «Колібрі» на Пекарні. До зали увійшов чоловік із закритим обличчям, кілька разів ударив обранця ногою в голову. Після цього нападник дістав пістолет, почав перезаряджати, але при цьому кинув кобуру. Розгубившись, невідомий зник, стрибнувши в машину неподалік», — повідомляє видання «Маєш право знати» з посиланням на Шевчука і його однопартійців.

Як повідомляли ЗМІ, раніше невідомий скоїв збройний напад на 45-річного депутата Ужгородської міської ради, той став стріляти у відповідь з пневматичного пістолета.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%89%D0%B8%D0%BD%D1%96-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%8F-%D0%B2%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D1%83-%D1%84%D1%80/

Немає коментарів:

Дописати коментар