середа, 15 березня 2017 р.

Соболєв: Нинішня поліція діє як «Беркут» за часів Майдану

Нинішні правоохоронні органи чинять з учасниками блокади на Донбасі так само, як раніше влада чинила з активістами ЄвроМайдану.

Про це заявив народний депутат України Єгор Соболєв в ефірі телеканалу NewsOne.
За його словами, це проявляється в тому, що поліція безпідставно затримує учасників блокади на Донбасі.

«Усе, як на ЄвроМайдані: людей хапають без звинувачення, утримують, а потім кидають десь без документів і телефонів. Коли люди намагаються дістатися до своїх побратимів по блокаді, поліція знову починає їх затримувати на блокпостах», — розповів політик.
Також Соболєв зазначив, що влада показує суспільству блокадників в образі бомжів.
«Суспільству розповідають, що все добре, а люди там — бомжі з гранатами. Під час Майдану керівництво міліції діяло так само», — підкреслив депутат.

Як повідомляв Глобал Аналітик, раніше, в понеділок, 13 березня, співробітники Служби безпеки України поблизу і в районі проведення АТО на Донбасі провели затримання 43 осіб. У всіх них було виявлено зареєстровану зброю.

У Штабі блокади Донбасу повідомили про те, що на їх редут в Кривому Торці було скоєно напад співробітниками СБУ.

Народний депутат Єгор Соболєв звернувся до всіх небайдужих з проханням зібратися в Києві на Майдані Незалежності біля стели. Він організовує цю акцію на підтримку активістів торгової блокади Донбасу.

Пізніше глава СБУ Василь Грицак заявив, що співробітники Служби безпеки України не проводили розгін учасників блокади торгівлі на Донбасі.



Немає коментарів:

Дописати коментар