четвер, 23 березня 2017 р.

У центрі Києва убито екс-депутата Держдуми, який давав свідчення у державній зраді Януковича

Поліція вже підтвердила, що загиблим є Денис Вороненков.

Екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що вбитий в Києві колишній депутат Денис Вороненков йшов на зустріч з ним. Про це він повідомив у своєму Facebook.

«Денис Вороненков йшов на зустріч зі мною. Поза сумнівом. Охоронець встиг поранити нападника. Версія очевидна — я говорив, що Вороненков не шахрай, а слідчий, смертельно небезпечний для російських силовиків», — написав Пономарьов.

Як відомо, сьогодні о 11:30 біля готелю «Прем’єр Палац» на Пушкінській невідомі застрелили екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова. Ще одного постраждалого забрала «швидка», зараз він реанімації. Про це повідомляє журналіст KyivPost.

«Близько 11:30 біля входу в готель невідомий в капюшоні вистрілив майже впритул в чоловіка. Свідки кажуть, що після пострілу він намагався втекти, але був застрелений охоронцем убитого. Охоронця з вогнепальним пораненням живота забрала швидка», — повідомив з місця події журналіст.

За даними народного депутата Дмитра Білоцерківця, вбитий є екс-депутатом Держдуми Денисом Вороненковим.

«Убитий годину тому біля готелю «Прем’єр Палац» за попередньою інформацією колишній депутат російської держдуми Денис Вороненков, який прийняв українське громадянство і дав покази проти Януковича. Поки інформація не підтверджена», — говорить Білоцерківець.
Керівник столичної поліції Крищенко вже підтвердив, що загиблий — Денис Вороненков. Крім цього поліція повідомляє про поранення самого кілера. У нього вистрілив охоронець, який в свою чергу отримав поранення.


Немає коментарів:

Дописати коментар