пʼятниця, 17 березня 2017 р.

В’ячеслав Аброськін публічно підтримав погрози фізичної розправи над нардепом Луценком

Заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін поширив запис із закликом фізичної розправи в соцмережі.

Заступник голови Національної поліції України, начальник Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook розповсюдив запис народного депутата Євгена Дейдея із закликом «виховати» іншого нардепа Ігоря Луценка.
Погрози фізичної розправи Аброськін прокоментував наступним чином: «Повністю підтримую Євгена Дейдея... Запроданці без роду і імені, і колишні громадяни РФ загралися. Схаменіться, бо буде пізно».

Погрози покалічити Ігоря Луценка на виході з Верховної Ради заступник голови Нацполіції опублікував після того, як Луценко 15 березня в програмі «Великий ефір зі Світланою Орловською» на телеканалі NewsOne прокоментував ситуацію щодо допуску до сесійної зали парламенту посадових осіб Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
Кого саме називає «колишніми громадянами РФ» екс-заступник начальника УМВС України в Севастополі Аброськін, який залишався в місті після початку російської окупації, наразі невідомо.

Варто зазначити, що, відповідно до ч. 2 ст. 112 КК, погроза вбивством або заподіянням шкоди здоров’ю народного депутата з метою впливу на його діяльність карається позбавленням волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, 15 березня до сесійної зали парламенту провели поліцейських. Вони розповіли про конфлікт біля Слов’янська за участю позафракційного нардепа Володимира Парасюка і учасників торговельної блокади Донбасу.

Перший заступник голови ВРУ Оксана Сироїд закрила засідання, пояснивши, що коли побачила, як до зали заходять люди у формі й ідуть до трибуни, то сприйняла це як «захоплення зали парламентських засідань і парламентської трибуни».


Немає коментарів:

Дописати коментар