пʼятниця, 31 березня 2017 р.

НАТО шукає акторів, які зображуватимуть росіян в ході навчань

Німецьке кадрове агентство Optronic HR GmbH, яке співпрацює з НАТО і Збройними силами США, почали пошук акторів на роль росіян для навчань на полігоні Хоенфельс (Hohenfels), розташованому в Баварії. Статисти зображуватимуть мирне населення, повідомляється на сайті berlin.de. Оголошення про вакансії було розміщено 22 березня.

Актори, які грають фермерів або власників магазинів, повинні носити спеціальні жилети з інфрачервоними датчиками, за допомогою яких можна підрахувати, скільки цивільних загинули або постраждали в ході бойових дій.

Кандидати повинні добре говорити по-російськи, бажано також володіти англійською або німецькою мовою.

Повідомляється, що на полігоні спорудили 10 сіл, в кожному з яких від 10 до 30 будинків. На територію не можна проносити електронні пристрої, а також діє сувора заборона на алкоголь. Крім того, агентство обіцяє надати місце проживання і забезпечити харчуванням на весь термін служби. Працівникам надається місце на двохярусних ліжках в обладнаних будиночках або в наметах на полігоні, залишати місце роботи не можна (за винятком медичних випадків).
Раніше це кадрове агентство займалося пошуком масовки для навчань, наближених до умов в Афганістані. Для чого їм знадобилися актори, що зображують росіян, не уточнюється ані в описі вакансії, ані на сайті Optronic HR GmbH.

Відомо тільки, що статисти потрібні до 26 квітня. За один робочий день вони можуть отримати від 88,4 до 120 євро.

Перша фаза навчань пройде на полігоні Хоенфельс з 28 квітня по 15 травня.


Немає коментарів:

Дописати коментар