четвер, 16 березня 2017 р.

Куратори натякнули Плотницькому на «часткове визнання» «ЛНР» Росією

Представники АП РФ і Мінекономрозвитку РФ зустрілися з керівництвом організації «Мир Луганщині».

У Луганську відбулася зустріч керівництва контрольованого Ігорем Плотницьким громадського руху «Мир Луганщині» з російськими кураторами «ЛНР».

Про це нардеп від «Народного фронту», координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук пише на своїй сторінці в Facebook.

За даними військового експерта, один був представлений як уповноважений представник Адміністрації президента РФ, другий — Мінекономрозвитку РФ.

На зустрічі куратори наголосили на необхідності подальшого розвитку «державності ЛНР» з перспективою «часткового визнання» даного формування з боку Росії (сенс терміну не пояснювався).

«У цьому контексті було зазначено на важливості підготовки і проведення «місцевих виборів» для «остаточної легітимізації» самопроголошених органів влади «ЛНР», — додав координатор «Інформаційного опору».

Нагадаємо, в грудні 2016 року ватажки «ДНР» і «ЛНР» провели таємне засідання з кремлівськими кураторами. Метою заходу було обговорення ситуації, що склалася в «республіках» і перспектив їх існування.

Тим часом ряди бойовиків поповнюють росіяни, які воювали в Чечні.

З території РФ для влаштування на військову службу у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ прибувають завербовані колишні військовослужбовці, які мають досвід бойових дій на території Чечні та в інших збройних конфліктах, але були звільнені за станом здоров’я або через скоєння правопорушень. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на Facebook.
Командуванням російських окупаційних військ прийнято закрите рішення про спрощений порядок прийому на військову службу таких осіб. Командири підрозділів відмічають, що отримують «молоде поповнення», майже половину з якого становлять особи, що мають вади слуху, зору та мовлення, притягались до кримінальної відповідальності, проходили курс лікування від алкоголізму та наркозалежності.

Продовжує збільшуватись кількість випадків скоєння злочинів військовослужбовцями російських окупаційних військ у відношенні до цивільного населення. Так, з метою особистого збагачення, військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК  відкрито займаються мародерством, під приводом перевірки грабують помешкання цивільних осіб, які тимчасово виїхали з населеного пункту Пікузи.

http://www.global-analityk.com/noviny/%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%8F%D0%BA%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83-%D0%BD%D0%B0/

Немає коментарів:

Дописати коментар