середа, 22 березня 2017 р.

За час своєї каденції Трамп не зробив жодного кроку назустріч Росії — американський політолог

Президент США Дональд Трамп поводиться по відношенню до Росії так само, як і екс-президент Барак Обама, і в подальшому навряд чи щось зміниться, вважає американський політолог Джейсон Смарт.

Критика республіканця Дональда Трампа за його проросійські висловлювання під час президентської передвиборної кампанії в США була, скоріше за все, грою Демократичної партії, яка хотіла показати, що Трамп працює в інтересах Росії, а не в інтересах Сполучених Штатів Америки. Таку думку висловив американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт.

«Думаю, насправді він завжди працював в інтересах США. За час своєї каденції Трамп не зробив жодного кроку назустріч Росії. Немає ніяких підстав вважати, що Трамп готовий працювати з Росією ближче, ніж Обама», — сказав він.

«Трамп буде підтримувати мінський процес. Але ще не зовсім зрозуміло, як саме», — говорить політолог.

10 грудня 2016 року ЦРУ дійшло висновку, що Росія втручалася в президентські вибори в США з метою допомогти Дональду Трампу здобути перемогу. Спікер Кремля Дмітрій Пєсков назвав такі звинувачення «непристойними».


Немає коментарів:

Дописати коментар