вівторок, 6 червня 2017 р.

Волонтер розповів про воєнні приготування Кремля

Волонтер вважає, що Кремль неспроста посилює передові підрозділи на кордоні з Україною.
Кремль й надалі витрачає колосальні кошти на посилення озброєності армії. Особливу увагу приділяють передовим підрозділам, які стоять на кордоні з Україною.

Про це повідомив волонтер Роман Донік в інтерв’ю «Апострофу». Він зазначив, що вказані маневри Кремля є дуже тривожними для України.

Волонтер зауважив, що біля українського кордону зосереджені два російські армійські корпуси на бєлгородському напрямку. Донік розповів, що Москва розбудовує для своїх військ на передових позиціях казарми, проводить комунікації та перекидає озброєння. Це, за його словами, Кремль робить неспроста.

Волонтер вказав, що невдовзі у Білорусі відбудуться спільні військові навчання з Росією. Крім того, для потреб російської армії замовили в десятки разів більше залізничних вагонів.

«Може, вони роблять це спеціально — щоб тримати нас в напрузі. Але ніхто ж не може виключити можливості, що вони посадять свою армію в вагони, відвезуть в Білорусь — і звідти вдарять», — наголосив волонтер.

У той же час, за його словами, на окупованих територіях Донбасу ситуація значно погіршилась. У бандформуваннях проблеми з дисципліною, а самі бойовики деморалізовані. Волонтер наголосив, що терористи вже навіть не знають за що воюють.



Немає коментарів:

Дописати коментар