пʼятниця, 16 червня 2017 р.

Азербайджан святкує День національного відродження

За організаційної підтримки партії «Єні Азербайджан» (ПЕА) відбулася конференція на тему «Азербайджан зійде над світом як сонце», присвячена Дню національного відродження.

Як повідомляє SalamNews, на заході спочатку був продемонстрований фільм про змістовне життя і багатогранну політичну діяльність Гейдара Алієва. У стрічці були представлені висловлювання президента Азербайджанської Республіки, голови партії «Єні Азербайджан» Ільхама Алієва про значення Дня національного відродження.

Заступник прем’єр-міністра, заступник голови — виконавчий секретар ПЕА Алі Ахмедов, виступаючи на конференції, зазначивши, що 15 червня займає особливе місце в історії Азербайджану, підкреслив, що цей день є переломним моментом у долі нашого народу. Заступник прем’єр-міністра звернув увагу присутніх на значення двох важливих подій в сучасній історії Азербайджану — відновлення незалежності та Дня національного відродження.

Довівши до уваги, що на початку своєї незалежності Азербайджан зіткнувся з анархією, загрозою розколу і знищення, економічним спадом, міжнародною ізоляцією, Алі Ахмедов зазначив, що після повернення до влади на настійну вимогу народу загальнонаціонального лідера Гейдара Алієва Азербайджан був врятований від цих бід і вступив на шлях розвитку, в республіці стали проводиться важливі політичні та економічні реформи, реалізована нафтова стратегія, досягнуто режим припинення вогню на фронті, почався процес формування регулярної армії, створено фундаментальні основи для розвитку суспільства.

Було відзначено, що розроблена Гейдаром Алієвим концепція будівництва сучасної незалежної держави заклала основу подальшого розвитку сучасного Азербайджану.


http://www.fort-europe.org/?p=1730

Немає коментарів:

Дописати коментар